divendres, 4 de gener del 2008

Tornada a la muntanya

Doncs sí, encara que sembli increïble, i potser de forma prematura, he començat a fer una mica d'activitat a la muntanya.

El dissabte passat vaig anar amb els b... (ai, amb el Josep i el Moi) cap al Ripollès, on ens vam ajuntar amb els autòctons (en Pep i l'Emma). Després de les salutacions i d'un bon ezmorzar vam anar a picar una mica de gel a la cascada del torrent de la Font Roja (I/3), i al migdia, visita gastronòmica a "Campèlles".

El diumenge vaig retornar a Montserrat amb part de la tropa (el Noè, la Laura, el Josep i el Moi), però de moment només a caminar (les arestes brucs encara hauran d'esperar una mica). La idea era fer una passejadeta molt tranquil·la, però entre una cosa i una altra al final vam acabar passant pel camí dels Frares, on hi ha algunes cadenes i cordes. Tot i el mal d'esquena i el cansament, em va fer molta il·lusió poder tornar a Montserrat i la veritat és que va ser menys traumàtic del que em pensava.

Per arrodonir l'any (i de retruc augmentar encara més el mal d'esquena), una bona colla vam anar el dia 31 a fer esportiva a Solius (en Jordi, en Carles, en Pep, el Moi, el Roger, la Núria i la meva persona). Jo vaig fer un parell de vies amb top-rope, la quantitat suficient per treure'm el cuquet i no massa perquè em costés gaires dies recuperar-me.

Ja estic arribant a la llum del fons del túnel...

2 comentaris:

Montse ha dit...

Hola!
M'alegro molt que ja hagis reemprés l'activitat a la muntanya. nOmés donar-te l'enhorabona i a reveure guapa!

Unknown ha dit...

Iuhuuuuu. Avere aquestes fotos margalefianes tibat-li de bidits que tots volem veure.

Ets una maskina!!