dimarts, 20 de novembre del 2007

Les nenes se'n van a escalar a Rodellar

Aquesta vegada l’activitat principal de la sortida era escalar i el lloc escollit Rodellar, un indret increïble considerat per molts la meca de l’escalada esportiva, on es poden trobar vies graduades entre el Vè grau i el 9b proposat recentment per Dani Andrada amb Ali-Hulk sit start extension (una via de bloc).


El grup de nenes va estar format per la Montse, la Rut, la Jordina, la Genciana, la Mireieta i la meva persona (la Lídia ens va fallar a última hora... oh!).
Tot i que ganes no me'n faltaven, jo evidentment no vaig escalar, em vaig estirar sobre la màrfega inflable i em vaig dedicar a prendre el sol i a fer de reportera gràfica (que també m'agrada molt i a la meva vèrtebra no li molesta).

El dissabte a la tarda vam estar al sector de L'école i el diumenge, després de llevar-nos tard i d'un esmorzar que era l'enveja de l'alberg, ens vam passejar una estona buscant el lloc on hi toqués més el sol i finalment vam decidir quedar-nos al costat del Delfín, a las Ventanas del Mascún.


Del cap de setmana se'n poden explicar moltes anècdotes, com ara l'escena de la princesa Orangután, la de la meuca del poble, la insitència amb "¿estás contentoo?", el "corren, corren pels carrers corren..., "m'encanta ser tia!!!"....

La veritat és que el resultat de la sortida no va ser un gran nombre de vies escalades, però sí moltes rialles, bon menjar (i en
quantitat!), molt bona companyia, el descobriment d'un lloc ben bonic... en definitiva, va ser "molt gratificant"!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Quina maskina!! Q no haviem de començar per arestes bruc de III i te m'en vas a Rodellar a tibar de 8a's i 9b's.
Ja et val!! Així q us ho vau passar bé, no?? Apa, cuida't!

ari dragonet ha dit...

Jo també vull ser una nena d'aquestes!

Rut ha dit...

La veritat es que va ser fantàstic! Això s'ha de tornar a repetir. Espero que et recuperis ben aviat per incorporar-te a la pròxima sortida de "les nenes".
Petonets!
La princesa orangutan!

Anònim ha dit...

Ja sé que vaig una mica tard en respondre, però la propera vegada m'hi compteu a mi, tot i que a mi ja m'agrada ser home, eh!
Ah, si en condicions normals ja fas massa fotos, com et van aguantar les altres nenes?
Fora conyes, veig que ja va millorant la vèrtebra... Encara que no escalis, ja marxes de cap de setmana. Bon senyal!

La Sireneta

Marta Doncel ha dit...

No sé si la propera vegada hi haurà lloc per la Sireneta (tot i que sigui home), ja ho consultaré...

Entre fotos i vídeos tinc una carpeta de 1,80 GB, tampoc és tant, no?
Sort n'hi ha que són noies amb paciència!